Old-ish but stylish

22 juli

22 juli, 2021

Jag verkar vara den som knallar iväg till träningen iförd strumpor och Birkenstock? Tänkte inte så mycket vid själva påsättandet (kändes som en luftig lösning i värmen) men kom när jag var på väg att det kanske inte osar stil om denna kombination. Jag kände mig rent av lite ful. Men vad bekommer väl den en snart 50-åring? En fjärt i rymden jämfört med mycket annat.

Och knän, ja dom är väl alltid ganska fula.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 23 juli, 2021 at 11:12

  Det är ju trenden bland tonåringar nu för tiden😄 så du är spot on!

  • Reply Linda K 23 juli, 2021 at 12:13

   verkligen? bara min ovetskap om detta gör mig gammal 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.