0
Old-ish but stylish

23 juni

23 juni, 2021

Jag stod på reservplats men kom med på spinningpasset ikväll. Det blev svettigt och härligt. Konstigt, jag som inte riktigt gillat spinning? Men när det nu är den konditionen som funkar med diskbråcket är det bara att köra. Och så hemskt är det inte. Med rätt musik riktigt kul. Man känner dessutom att man har tränat när passet är klart, så att säga.

Under passet meddelade receptionen att Sverige gjort mål. Alla hurrade, jag också för att bidra till den goda stämningen. Jag beslutade mig för att inte fråga mot vem målet gjorts.

Avslutar med en djup tanke. Jag som ändå är något av en skogalning har inte kommit på tanken att skaffa mig spinningskor. Kanske för att dom är rätt fula?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.