Helt apropå

Grattis Bertil!

11 juni, 2021

Idag är det Bertil. Något av ett släktnamn på min sida. Farfar hette Bertil i första namn. Pappa och bror som andranamn. Så grattis alla mina fina Bertilar!

Rotade runt efter bilder i min gamla blogg. Blev nostalgisk. En massa bilder på barnen som små. På farmor. Jag själv med olika stilar och frisyrer. Och jag kan vara ganska rolig i skrift, om jag får säga det själv. Skrockade förtjust både en och två gånger.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marianne 11 juni, 2021 at 19:09

  Ja jag skattar ofta till dina texter !

 • Reply Maja. Bonde 11 juni, 2021 at 20:07

  Det är helt sant att du är rolig. Hittade till din blogg en gång tiden pga av att jag googlade bayswater mulberry. Sen blev jag kvar. Är inte så aktiv på att kommentera men tycker om din blogg just för att du verkar vara en trevlig och rolig person. Har du kvar väskan det var ju ett tag sedan du köpte den?

  • Reply Linda K 11 juni, 2021 at 20:24

   Men vad kul! Tack! Bayswatern finns kvar, älskar den men är nog lite dålig på att använda den nu för tiden. Känns som en vinterväska av någon anledning?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.