Old-ish but stylish

7 juni

7 juni, 2021

Maken och sonen skulle iväg på andra håll ikväll. Kändes överflödigt att laga middag så det blev köpe för mig och dottern. Hon skulle prompt ha pommes frites på sin. Äckligt och lite galet, om ni frågar mig. Men på intet sätt unikt, fick jag klart för mig när jag hämtade pizzorna. Tjoade lite överdrivet fröjdigt Det är jag som ska ha pommes-pizzan! Ingen reaktion. Det och annat är väl vardag för pizzabagare.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 7 juni, 2021 at 21:00

  Jag har efter alltför många år i sthlms innerstad gått och blivit en pizzasnobb som bara äter vedugnsbakad pizza från pizzerior där de inte ens säljer pommes. *skäms lite*.
  Lite samma som när vi semestrade för ett par år sedan hos mina föräldrar och lyckan som uppstod när jag äntligen hittade ett bageri på landet som sålde riktigt surdegsbröd. Oerhört bortskämd är jag.

  • Reply Linda K 8 juni, 2021 at 07:52

   ja man tager ju vad man haver. trevligt när det finns härligheter att tillgå 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.