Inspiration

Barnsligt hår

13 maj, 2021

Nu är jag tydligen så svår på korta frisyrer på Pinterest att dom känner att dom behöver öppna upp för nya vinklar. Pojkfrisyrer, och hur man klipper dom? Känner mig så gammal… Jag kommer ICKE att klicka, för då fylls hela mitt flöde med jätteunga pojkar och då blir jag en snusktant. Fast han den lille nere till höger med solbrillor har i och för sig en snygg lugg!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Folk(ilsken)bibliotekarie 15 maj, 2021 at 06:49

  Hej! Sök på pixie haircut(s), men det är kanske just pojkklippning du tänker dig?

  • Reply Linda K 15 maj, 2021 at 11:40

   jag är mästare på att söka korta frisyrer. pojkvarianterna är nog bara ett försök till rekommendation från Pinterest 😉

   • Reply Folk(ilsken)... 15 maj, 2021 at 19:04

    Försent slog det mig, att ja, fastän du inte arbetar som bibliotekarie numera, finns det där ändå: det oförtrutliga sökandet 😉.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.