Old-ish but stylish

13 april

13 april, 2021

Jag mötte Lassie. Gick till mitt lilla centrum för att träffa sonen efter hans körlektion. På vägen hem såg jag plötsligt Cecilia Blankens. Tänkte inte efter utan gick bara fram till henne och sa att jag följer hennes blogg och Instagram och att jag tycker att hon gör snygga skor. Tror inte ens jag presenterade mig, blev väl starstruck. Hon var trevlig såklart, sa att jag hade snygga skor. Upptäckte själv först då att jag ju faktiskt hade Blankens-stövletterna på. Hon hade sin son med sig. Han skulle till tandläkaren och hade choklad runt hela munnen, gulligt.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Tina 13 april, 2021 at 18:40

  Haha, undrar om tandis tycker att det är gulligt att få en chokladkladdig patient till mottagningen. 😆

  • Reply Linda K 13 april, 2021 at 19:52

   det var just det som var gulligt, patienten är ju inte så gammal 🙂

 • Reply Christopher 14 april, 2021 at 02:00

  Läcker bild!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.