Dagens

Torsdag

25 mars, 2021

Nu går det så där snabbt igen. Först segmåndag, sen är det snudd på helg igen. Vi konstateradepå morgon-digital-fikat att man istället för att pigggna till av vädret blir chocktrött av att det plötsligt är ljust och varmt.

Jag gillar dagens tema, får inviga detta set som jag införskaffade i höstas när dt kändes för sent att använda det (pga känns vår-somrigt).

Dag 18 – Någonting blått. Isblått, himmelsblått, eller midnattsblått – styla dagens look med en nyans av blått. Satsa på en blå detalj eller plocka fram en blå klänning. Och jo, blått går alldeles utmärkt att styla med svart.

Blå skjorta och byxa Rodebjer

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.