Dagens

Onsdag

17 mars, 2021

Det här blir en flängig slutspurt på arbetsveckan. Behöver vara på jobbet ett par dagar (bland annat idag) och åka och filma en grej i morgon. Kul med omväxling, hemmasittandet är man ju duktigt trött på vid det här laget.

Dag 10 i stilutmaningen syns som vanligt bättre på Instagram:

Statementsmycket – Ett diskret och stilrent varje-dag-smycke i all ära, men här handlar det om att ta i. Blinga loss! Bär dina maffiga partyörhängen till stickade tröjan. Mixa och matcha flera halsband, gärna både i silver och guld. Och du som inte har den där stora ringen i smyckeskrinet, kär med flera tunna ringar tillsammans.

Beige långärmad top H&M, bruna kostymbyxor Arket, vita sneakers Adidas, ring Cornelia Webb

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.