Old-ish but stylish

8 februari

8 februari, 2021

En sak jag saknar med att inte vara på jobbet är skor. Och stövlar. Det man har på fötterna är ju halva outfiten, och hemma blir det inte mycket av det. Möjligen ett par tofflor. Och när jag går ut på lunchpromenad, men då är det inte direkt stilettklackarna som åker på. JAG LÄNGTAR EFTER MINA DOJOR, HÖR NI DET!?

Tur ändå att det är och känns trendigt med rejäla doningar på fötterna. Så att man slipper frysa tårna av sig.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Mi(s)match 8 februari, 2021 at 14:23

  Förstår dig! Jag har ju trätofflor på sjukhuset hela dagar. Använder alltid skor inomhus hemmavid just för att de gör halva outfiten. Oftast lite spetsig slingback med bred klack på 3 cm eller så ankelboots med dito klack. Mina vagabond Lissie i tyg funkar fint också….

  • Reply Linda K 8 februari, 2021 at 19:28

   hm, skor inomhus hemma känns av någon anledning konstigt för mig :S

 • Reply Marie 8 februari, 2021 at 18:14

  Jag saknar också dockorna 😥

  • Reply Marie 8 februari, 2021 at 18:14

   Dojjorna…

  • Reply Linda K 8 februari, 2021 at 19:28

   visst gör man! :O

 • Reply Christopher 8 februari, 2021 at 19:06

  Klart du kan ha skor, och stövlar inomhus, hemma. Jag har det alltid, och varför inte, lixom!
  Att vi svenskar tar av oss inomhus är ett minne från folkhemsinspektörerna. När vi började vandringen från lortsverige till folkhem, kom faktiskt statliga inspektör och kontrollerade att vi var varsamma med folkhemmet. Skor inomhus hörde bondesamhället och lorten till.

  • Reply Linda K 8 februari, 2021 at 19:29

   fast njae, jag känner mig inte bekväm med det. än. om den här coronan ska fortsätta i höst blir jag kanske så illa tvungen.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.