Old-ish but stylish

2 februari

2 februari, 2021

Idag fyller jag år och i födelsedagspresent av mig själv har jag fått ett par örhängen. Här syns dom sådär, men jag kan meddela att det är precis vad jag länge velat ha. Ett par lagom stora ringar, fina till både vardags och till festligare. Blev glad när jag fick dem. I bakgrunden anas delar av sommargarderoben. Den hänger där och väntar på att jag ska bli ytterligare några månader äldre så att den får komma ut!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Marianne 2 februari, 2021 at 13:53

  Grattis!

 • Reply hedgehogsara 2 februari, 2021 at 15:57

  Grattis här också 🙂

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 2 februari, 2021 at 18:56

  Grattis och hurra!

  • Reply Linda K 2 februari, 2021 at 21:04

   tack så mycket 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.