Foto

Fotoprojekt coming up

1 februari, 2021

Jag fotade loss när maken och sonen åt lunch. Dokumenterar hemmatillvaron i coronatider, typ. Åh! Suck! Jobbigt! Måste du? Dom himlade med ögonen och drog sig till minnes när jag fotade barnen tillsammans varje dag i ett år. Och DÄR föddes en idé. Jag fyller ju år i morgon. Vilket utmärkt datum att påbörja ett nytt fotoprojekt!

Jag tänker att jag bara ska fota med mobilen. Har ju en ny fin med bra kamera, så det ska inte vara några problem. Tema då? Ja inte min motsträviga familj i alla fall. Riktar nog hellre blicken mot mig själv. Fyller 49 och skulle tro att jag ålderskrisar så smått. Med krämpor, kropp och rynkor. Men håller i kläd- och skointresset med samma passion, om inte ökande med ålder? Kanske något på temat Linda on her way to 50 – old-ish but stylish?

Så får det bli. Vem vet vad det landar i? Kanske inte en fotobok, men jag pubbar dagens bild här varje dag. Så nu har jag skrivit det, nu är det lagen. Håll i hatten!

Lunch i hemmajobbandet.
Pizza med ett ägg på!
Hon tog direkt över bombarjackan jag fyndat hem.
Fedra kollar att lill-husse pluggar som han ska.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 1 februari, 2021 at 18:26

  Du var ändå bra möjlighet till hjälp om du behöver nå något som är högt upp. Man ser verkligen hur lång sonen är här.
  Jag ser fram emot att se vilka bilder du tar under året!

  • Reply Linda K 1 februari, 2021 at 19:43

   ja han är ståtlig. har börjat kalla mig ”lilla mamma” 😉 ska bli kul, hoppas jag får till det!

 • Reply p. 5 februari, 2021 at 14:22

  kul idé!

  • Reply Linda K 5 februari, 2021 at 16:21

   ja, hoppas det. just nu undrar jag hur jag ska få till ett år, men men 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.