Helt apropå

Fyndiq no more

21 januari, 2021

Jag vill slänga ut en varning vad gäller shopping i nätbutiken Fyndiq. Det hörs kanske på namnet att det är skräp, men jag beställde i alla fall en relativt billig produkt. Fick hem något som inte alls liknade det jag beställt. Mailade och meddelade att jag var missnöjd, ville returnera och få fakturan hävd. Inget svar. Hörde av mig igen. Och igen. Fick svar i stil med ”luta dig bara tillbaka och njut, någon kommer att höra av sig”. Vilket såklart inte hände. Efter flera veckors växande irritation och märkligt bemötande meddelade Klarna att fakturan makulerats. Och så fick jag ett svar från Fyndiq att jag återigen kunde luta mig tillbaka bla bla bla och att dom hade beslutat sig för att göra ett undantag och ändå låta mig behålla det jag beställt. Vad godhet! Not. Ta er i brasan, Fyndiq. Ni vågar väl inte publicera min feedback på nätet så jag gör det åt er.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Veronika 21 januari, 2021 at 16:51

  Samma erfarenhet här. Köpte ett kortspel som när det kom visade sig vara ett plagiat av originalet i urdålig kvalitet både till papper och tryck och med kinesiska regler, trots att bilder och text i annonsen visat originalvaran. Otroligt dåligt, trots att priset inte var fyndlågt. Varning, som sagt!

  • Reply Linda K 21 januari, 2021 at 18:17

   uselt! aldrig mer.

 • Reply Marianne 21 januari, 2021 at 22:12

  Jag har handlat där för något år sedan men hade inga problem

 • Reply Jocke 23 januari, 2021 at 18:23

  Illa. Men nog inte ovanligt. Funderar själv just på att skriva ett negativt omdöme om en privat läkare som gjorde fel i sitt jobb. Mottagningen hade redan flera negativa omdömen…Knappt några rent positiva. Så det säger väl en hel del. :/ Sen väljer de kanske själv vad som kan publiceras också – och tar bort det som inte passar. Men då faller ju hela vitsen med offentliga omdömen också.

  • Reply Linda K 24 januari, 2021 at 20:47

   Trist! och lite läskigt när det gäller läkare, man är ju i deras händer.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.