Helt apropå

Litet kvällsdrama

11 januari, 2021

Gissa min förvåning/förtvivlan/förbanning ikväll efter Friskispasset när jag jag skulle sätta på mig ytterskorna och gå hem. De fanns inte där! Mina mjuka goa inte helt billiga Bally-kängor. Jag brukar ta med mig dem in i jympasalen, men just ikväll var jag lite stressad när jag kom och tänkte inte på det.

Så konstigt för det var nästan inga människor i lokalen förutom inne på passet. Bara att inse att någon tagit dem. Jag fick gå hem i tunna innejympaskor. Blöta fötter? Ja. Men det gjorde ingenting för när jag kom hem hade jag fått ett sms från Friskis om att en person tagit fel skor och direkt lämnat tillbaka dem när det upptäcktes. Phu!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Helena 13 januari, 2021 at 22:27

  Jag jobbade i receptionen på ett ”workout”-ställe i början av 90-talet. En dag fick en tjej gå hem i ett par slitna träskor. Någon vänlig själ hade bytt ut hennes skor mot dem.

  • Reply Linda K 14 januari, 2021 at 08:15

   trist, men inte helt förvånande tyvärr 🙁

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.