Nytt

Bekännelsedags

30 november, 2020

Mitt köpstopp vad gäller nytt har eventuellt skitit sig. På grund av ett par stövlar. Kommer ni ihåg att jag köpte Blankens The Jill, men att dom var trasiga vid leverans och att jag returnerade istället för att byta? Eftersom stövlarna är dyra och det var lite si och så med trevligt mottagande.

Har hur som helst saknat den där sortens höga stövel med smal klack. Som man kan hasa ner lite om man har lust. Fick syn på ett par för en fjärdedel av priset hos H&M. Jag brukar inte älska deras skor på grund av inte så sköna och kanske inte världens kvalitet alltid. Detta är dock Premium quality. Tänkte att jag tar hem och testar. Och så är dom såklart jättesköna! Lite högre än vad jag kanske skulle önskat, men de funkar. Stabil klack. Mjuka och fina. Och faktiskt väldigt lika Blankensstövlarna.

Så nu velar jag. Behöver eller villhöver…?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.