Helt apropå

Måndag

2 november, 2020

Hann inte ta någon dagens. Det gick i ett idag. Hemifrån. Och här stannar jag, förmodligen veckan ut. Det visar sig att jag hängde ganska tätt med en kollega förra veckan som har visat sig ha corona. Fick reda på det idag. Känner mig inte dålig, men kommer att hemmajobba några dagar för säkerhets skull. Ställde in mitt jympapass ikväll och avbokade kommande sjukgymnastbesök.

Jag önskar att jag sett ut så här idag. Lagom myspys, lagom dressad.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Agneta 4 november, 2020 at 13:50

  Hoppas att du klarar dig från covid. Håller tummarna!

  • Reply Linda K 5 november, 2020 at 10:48

   tack, mår prima 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.