Style by LindaK

Patchwork much?

14 augusti, 2020

Ni vet hur man ibland snöar in? Det behöver inte vara vettigt, det ÄR nästan aldrig vettigt. Men likförbannat är man som besatt. Tänker att oh och ah och visst blir det här förtjusande i höst. Bryter av fint med lite patchwork bara. Funkar till allt. Kommer att bli en favorit.

Har jag tappat det?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mis(s)match 15 augusti, 2020 at 12:03

    Haha, vi blir allihopa påverkade av bilder i tidningar och på instagram. Jag har interpreterat trenden genom att haffa en blazer från RL i madrasstil secondhand för en hundralapp. Jag tänker oversized boyfriend…
    Får se hur många (eller få) ggr den kommer att användas…
    https://www.amazon.com/Lauren-Madras-Patchwork-Hamptons-Blazer/dp/B00JV3DJUA

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.