Dagens

Tisdag

7 juli, 2020

Mysig dag med sonen. Vi åkte in till stan. Sonen konstaterade att han inte varit in sedan corona drog igång. Vi uppsökte en gitarrbutik där sonen testade loss. Han är sugen på en ny och ville jämföra.

Sen promenerade vi till utsedd restaurang, K25, och lunchade. Sushi till honom, dumplings till mig. Inte så mycket folk så det kändes inte trångt. Annat kan sägas om många uteserveringar där folk t-rä-n-g-d-e-s. Fattar inte hur man tänker?

Näst på tur var jeansshopping. Till honom. Uppsökte det säkra kortet som har långa brallor, Scotch&Soda, och hittade minsann två par. En collegetröja slank med också. Vi avrundade med en kaffe och sen åkte han hem och jag gick till frissan. Eller först tittade jag i ett par butiker. Hittade inget speciellt av intresse. Men visst är jag rätt lik min förebild?!

Mörkblå t-shirt COS, jeansshorts Carin Wester, svart kavaj Arket, svarta sandaler Vagabond, mörkblå väska Marimekko

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Marianne 8 juli, 2020 at 09:03

    Det blev ju toppenbra.Både dagens upplägg och klädseln!

  • Reply Anki 8 juli, 2020 at 19:20

    Yes, men du har snyggare skor.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.