Inspiration

Projekt stråväska – del 34 ( i mitt huvud)

25 maj, 2020

En inköp har skett! Jag hörde era kloka röster om att sailor is da shit i sommartid. I min ägor har jag nu en stor och härlig sjal med coolt mönster som trots att den består av polyester känns riktigt mjuk och härlig.

EN sjal, undrar ni? Det är ju TVÅ handtag på stråväskan. Förvisso. Men jag tänkte kloka tankar där inne på Lindex. Provrullade, provknöt och hade mig. Kom fram till att det blir ganska mycket tyg av en hoprullad sjal på 1 x 1 meter. Två hoprullade sjalar blir inte angenämt att hålla i alternativt ha över axeln. Jag kommer därför att… *trumvirvel*… dela den sjal jag köpt på mitten och göra två handtag av den. Alltså två ”trekanter” som rullas ihop.

Tror det kan blir su.ve.ränt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.