0
Helt apropå

Tack :*)

30 april, 2020

Och så vill jag säga att jag blir så glad av era kommentarer om att ni uppskattar bloggen. Så kul att höra, tack! Nu fick jag vatten på min kvarn (gammalt uttryck som troligtvis peakade på 60-talet?) och känner mig peppad att rapa ur mig blogginlägg.

Glad Valborg!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Stefan 30 april, 2020 at 19:54

  Tack detsamma till dig och din familj. Jag fortsätter att följa din blogg.

 • Reply B-M 4 maj, 2020 at 11:51

  Jag läser också minst en gång i veckan! Gillar din stil och kopierar nån gång, nu har vi tydligen båda en vurm för vida byxor för jag fick just hem dessa härliga, ser mig själv glida omkring i dem med sandaler och lös T-shirt 🙂
  https://www.houseoflola.fi/sv/webshop-1/woman/pants-leggings/studio-pants-scarlet-red

  • Reply Linda K 4 maj, 2020 at 12:17

   Vad kul, tack! visst får man en bild av hur, när och var man ska glida runt i sina nya investeringar?! så tänker jag hela tiden. spelar mindre roll att det inte alltid blir så, för tanken är ljuv 😀

   PS. Snygga brallor! Bra tänk!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.