Tips

Fyndigt på Campadre

28 april, 2020

Åhåj alla Rodebjer-älskare. En del härligt till fina priser hos Campadre just nu!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply hedgehogsara 28 april, 2020 at 18:18

  Älskar dom gröna brallorna – men skulle aldrig överväga ens att betala så mycket, ens campadre-priset är ok för ett par byxor som man kanske använder ett par-tre gånger per säsong. Högt ppa på dom 🙂 Men fina!

  • Reply Linda K 28 april, 2020 at 19:45

   verkligen ganska pricy. jag skulle inte köpa ett par knallgröna brallor för något pris, eftersom det inte alls är min färg. hade de varit beige (och därmed matchat den tillhörande kimonokavaj jag har) kunde jag ev ha övervägt (om jag inte redan hade två par beige byxor). håller med, man vill ha bra ppa på plagg, annars får det vara.

 • Reply hedgehogsara 28 april, 2020 at 18:18

  *inte ens*

  • Reply Linda K 29 april, 2020 at 09:04

   Nu på morgonen ser jag att gröna brallan har gått ner ytterligare i pris 🙂

 • Reply Sara 29 april, 2020 at 09:02

  Det här med vad kläder får kosta är förstås också väldigt individuellt både utifrån vad man har för inkomst men också utifrån vad man anser är rimligt att lägga på kläder. Min mamma tyckte tex det var helt orimligt att jag funderade på att köpa en sidenskjorta för 1000 kr. Min smärtgräns för vad en skjort ligger uppenbarligen lite högre än hennes. Såg en fb annons från Åhléns med en Sina Goye klänning som nog kostade 3000 kr och många hade kommenterat att de aldrig skulle betala så mycket för en klänning. Är man van att handla på HM och Lindex känns det förstås väldigt mycket. Samtidigt kan man konstatera att det märket funnits ett tag och sålt kläder i den prisklassen så uppenbarligen är det någon som köper kläderna. Samma sak måste gälla Rodebjer.
  Med det sagt skulle jag inte heller köpa ett par gröna byxor alldeles oavsett pris.

  • Reply Linda K 29 april, 2020 at 09:15

   ja visst skiljer det sig vad man kan och vill lägga pengar på. jag tycker det kan vara jobbigt att berätta vad vissa plagg/skor/väskor kostar för människor i min omgivning som jag vet skulle skrika rakt ut om de visste. jag skulle inte kasta tusenlappar på krogen och restaurangbesök (någon enstaka gång om det var något särskilt kanske, aldrig annars) men är en hopplös klädgalning. Lite väl ibland skall erkännas, det är å andra sidan mitt stora intresse. jag tror mycket på hållbarhet och kvalitet, gillar svenska och nordiska märken men är inte speciellt intresserad av dyrdyra utländska designers. Det bär mig emot att köpa ett billigt slit-och-släng-plagg som är alldeles polyester-prassligt. jag tycker det syns tydligt om man bär kvalitet eller inte. sen ska man ju ha råd också såklart, och intresse. tycker mig vara något av en mästare på att fynda på tradera, blocket, LWL, osv.

 • Reply B-M 29 april, 2020 at 09:03

  Åh, Alva tech skirt har jag kikat på tidigare, läge att slå till kanske!

  • Reply Linda K 29 april, 2020 at 09:16

   det ser ut som att campadre har sänkt priserna ytterligare sedan igår. ta en snabbsurf på nätet först för att säkra att den inte finns ännu billigare någon annanstans bara! 😀

 • Reply Tove 29 april, 2020 at 10:21

  Tack för tips! Slog till på Fatna-kjol i mango, bra med 60 %. Passar bra med färg till vit eller svart T-shirt och (kanske?) brunbrända ben

  • Reply Linda K 29 april, 2020 at 10:23

   ja vad härligt! så snyggt med enkel t-shirt till, precis som du skriver (duh!). bra köp!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.