Helt apropå

Men will be men

14 februari, 2020

Jag blev lite mansplainad på mitt pass idag. Det kom fram en herre som förklarade för mig att han hört andra män snacka. Om att mitt pass är lite ”sådär mjukt och dansigt”. Att dom vill ta i mer och därför väljer det andra lunchpasset samtidigt som mitt.

Jag vet inte riktigt vad han ville ha sagt (han ansåg att vad-det-nu-var-var-ett-stort-problem) men svarade diplomatiskt att ja det är ju skillnad på ett medeljympapass och ett skivstångspass, och det ska det vara.

Inombords tänkte jag att ta du med dina coola polare till mitt pass så lovar jag att dom kommer att vara som urvridna trasor efteråt. Förutsatt att dom ger järnet som vi andra förstås.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.