Helt apropå

Burn baby burn

1 februari, 2020

Senast jag var på ansiktsbehandling nämde min behandlare att jag har ytliga blodkärl lite här och var i ansiktet. Att hon lätt skulle kunna ta bort dem. Genom att bränna. Jag har väl noterat små rödheter men inte tänkt jättemycket på det. Det är väl en del av att åldras, typ.

Men efter ansiktsbehandlingen blev rödheterna liksom tydligare för mig. Tänkte att jag kanske borde göra något åt dem. Och så bokade jag en tid. Idag.

Det var var inte jätteskönt. Att bränna blodkärl. Men gjorde inte fruktansvärt ont heller. Det tar upp till tre veckor innan man ser resultat. Det var dyrare än jag trodde. Hoppas verkligen att jag ser skillnad om några veckor.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.