Dagens

Fredag

25 oktober, 2019

Jag känner på mig att det här är en BRA fredag. Det brukar dom ju vara, men kanske lite extra just idag? Ungen kommer hem från skolresa. Jag har lunchpass på Friskis. Inga möten = hinner komma ikapp med grejer efter gårdagens jobbresa. Hoppas på en paketleverans. Ni hör ju!

Förresten, det här med att kavla upp kavajärmarna. Jag är inte bekväm med det alls. Ser cool ut på andra, men själv känner jag mig… konstig. Idag trotsar jag emellertid och kavlar upp. Kalla mig rebell, men nu kör jag.

Svart långärmad top Calida, svarta byxor och grårutig kavaj Filippa K, svarta sneakers Adidas

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Per Jansson 25 oktober, 2019 at 09:57

  Fredags fin, hoppas du får en bra dag. Trevlig helg.

 • Reply Stefan 25 oktober, 2019 at 17:36

  Det är snyggt med mycket svarta kläder!

 • Reply Lisa 27 oktober, 2019 at 08:20

  Jag känner tvärtom, kavlar gärna upp kavajärmarna och känner mig för stel annars

  • Reply Linda K 27 oktober, 2019 at 14:52

   jag fattar. jag känner lite att jag misshandlar kavajen när jag viker fram fodret. får genast sluta med det! känna så alltså, inte vika.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.