Djupa tankar

Grubbel (under the influence of ett glas bubbel)

12 april, 2019

Jag (tror att jag) gillar dessa sneakers från Blankens. Det är svårt att säga säkert när man inte har provat och sett dom mer än på bild. Antingen så är dom maxcoola eller så är dom… lite tantiga? Dessutom tycker jag att priset är väl tilltaget.

Någon som slagit till och kan berätta?

The Maria.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 13 april, 2019 at 08:03

  Jag spanade också på bilder på dem men jag orkar inte hålla på med returer så jag köpte ett par från Massimo Dutti som jag kunde prova i butik. Är det öppningar i sulorna på de där? Hur funkar det när man går i grus? Fastnar det i hålen?

  • Reply Linda K 13 april, 2019 at 16:52

   mmm, man vill ju prova innan man slår till. kanske inte så smart med det öppna nej. jag tror jag spanar vidare.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.