Helt apropå Inredning Nytt Style by LindaK

Tre ”flugor” i en smäll

2 april, 2019

Igår tog jag bilen till jobbet. Anledning: behövde hinna hem för att hämta sonen från prao och skjutsa honom till tandläkaren (fluga 1). När jag ändå var bilburen passade jag på att uträtta på lunchen. En spegel inhandlades på Ikea (fluga 2). När jag ändå var i krokarna tittade jag in på Filippa K-outleten. På grund av en massa procenter blev det en efterlängtad rutig grå kavaj (fluga 3).

Så kan det gå.

Prao-son, han som skulle till tandis.
Spegeln från Ikea. Ska bli hallspegel!
Kavajjäkeln.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply bettan 2 april, 2019 at 16:24

  Tur och bra att sonen skulle till tandläkaren 😉

  • Reply Linda K 2 april, 2019 at 19:23

   mmm inte så tokigt 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.