Helt apropå

Varde klänningar

11 december, 2018

Eftersom jag är ett modeorakel (HA HA HA) frågar alla mig på jobbet vad jag tyckte om Sara Danius klänning på Nobelfesten igår. Och jag svarar: fantastisk. Kolla bara den här bilden. En färgglad pralin bland alla pingviner och ljusbeiga damer. Det måste inte alltid vara slimmat och dekolletage. Tycker att hon är cool som få!

Jag har lånat bilden från Internet.

Sen älskade jag även Alice Bah Kuhnkes klänning. Och Victoria var smashing.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anki 11 december, 2018 at 13:22

  En skönhet bland pigviner och bleka damer!

 • Reply Anki 11 december, 2018 at 13:24

  Pingviner ska det stå…

 • Reply iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff 11 december, 2018 at 19:21

  Helt fantastisk! De andra två också, men Danius var i en klass för sig. Briljant!

  • Reply Linda K 11 december, 2018 at 20:21

   jag är helt med dig! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.