Djupa tankar Style by LindaK

Kräsen much?

14 november, 2018

Konsten att hitta en snygg OCH bekväm polotröja. Den ska ju inte vara genomskinlig men inte heller för tjock. Gärna något slimmad utan att kännas som ett ålaskinn. Helst ett mjukt och skönt material som INTE kliar. Och kanske den mest kritiska punkten – halsen. Jag klarar bara inte av när en polotröja sitter det minsta lilla åt runt halsen. Visst, det ska vara en polo men den FÅR inte ge kvävningskänslor. Då går jag bara runt och drar i den.

Har kollat diverse mönstrade polos. Fint på andra men nog inte min grej. Håller mig till en färg. Den här mörkblå från H&M Premium Quality kanske? Ull och kashmir. Största möjliga storlek eftersom den är slimmad. Kan funka!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Linda 15 november, 2018 at 16:11

  Och här går jag omkring med precis samma problem. Ska det vara komplett omöjligt att hitta den perfekta polon? Hittills har det blivit en massa beställ-och-skicka-tillbakanden, bl a ovan nämnda mörkblå polo som ser ju perfekt ut! På mig blev den lite konstig vid axlarna, sen var den rätt genomskinlig också. Jakten går vidare m a o.

  • Reply Linda K 15 november, 2018 at 17:02

   sablars, då blir den säkert konstig på mig också. varför ska det vara så svårt?!

 • Reply Jenny 15 november, 2018 at 17:54

  Har du kollat Arket? Klappade på en fin där som jag såg på Köpenhamns flygplats idag.
  Svart, mjuk, icke tight. Kollade ej material iofs

  • Reply Linda K 16 november, 2018 at 17:29

   jag kan ha nypt i den men inte provat. ganska genomskinlig tyckte jag, men det tål att provas!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.