Helt apropå

40-årskalas

20 oktober, 2018

Idag hade vi träningsfest på mitt Friskis, med anledning av att Friskis&Svettis fyller 40 år i år. Jag var på plats klockan 8 och blåste ballonger. Sen var det dags för träning. Jag och två kollegor delade på ett pass, alltså tog olika delar. Sånt är alltid poppis. Även idag. Trots att vi drog igång redan klockan nio var det många på plats. Jättekul!

Jag fick ett par timmar ledigt, och sen var det dags för ett pass igen på eftermiddagen. Jag hängde på ett flexpass också, och sen blev det en föreläsning på tema hållbar träning och träning i olika åldrar. Mycket intressant och tänkvärt.

Nu är jag jättetrött! Grattis Friskis!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.