Dagens

Fredag

24 augusti, 2018

Tjalalalalaaa!Mönstrad rosa klänning Maria Westerlind, svart kofta Filippa K, svarta loafers med gulddetalj &Other Stories

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Folk(ilsken)bibliotekarie 24 augusti, 2018 at 21:11

  Jag låtsas att du fortfarande är en ”kollega” som skrider bland hyllorna och är så stylish och snygg att de självutnämnda världsproblemslösarna I tidningshörnan, stannar upp, hickar till och tystnar…

  • Reply Linda K 24 augusti, 2018 at 21:12

   men gulle dig, jag blir rörd 🙂

 • Reply Sara 25 augusti, 2018 at 15:04

  Måste få dela med mig av min oerhörda glädje. Upptäckte just att de gjort om HM i Västermalmsgallerian enligt samma koncept som den i Fältöversten. Borta är den trånga röran av polyester och nu är det härligt luftigt och fyllt med premiumkollektionen i siden och kashmir. Jag kommer säker svära över att barnsortimentet minskat drastiskt någon gång i framtiden men just nu känner jag mig helt nykär.

  • Reply Linda K 26 augusti, 2018 at 16:14

   Härligt! Har inte varit i V-malmsgallerian på evigheter, men det var ju en välkommen nyhet. kanske till och med tar mig dig och spenkar nån lunch! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.