Dagens

Söndag

8 juli, 2018

Någon slags dagens?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply sofia 9 juli, 2018 at 21:19

  Läste ofta din blogg för en sisådär 12-13 år sedan. Googlade upp den och vad glad jag blev att den finns kvar! Fint att se dina barn som blivit så stora, minns när du var gravid med dottern. Då kändes livet med man, barn och villa så avlägset för mig men idag sitter jag där själv.

  Känns härligt att vissa saker förblir detsamma i en värld där social media ständigt är på väg uppåt och framåt (utan att kanske leda dess följare samma väg…) och att vissa bloggare finns kvar och inte har förändrats speciellt mycket. Kram till dig!

  • Reply Linda K 9 juli, 2018 at 22:17

   Vad roligt att höra, tack! Ja jag harvar väl på, undrar ibland vad jag håller på med. Men något givande är det med att blogga, bl a såna här kommentarer, så jag fortsätter. Kram tbx!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.