Helt apropå

Den krömp

13 maj, 2018

Det händer inte jätteofta men alla är nog dömda att göra det förr eller senare. Tvätta fel. Tvätta mohair så att det krymper. Jag har ”lyckats” förr och idag gjorde jag det igen. Med min absoluta favorit-hemma-mysar-kofta. Jag vet inte riktigt hur det gick till, den åkte in med andra plagg som skulle tvättas i 30 grader. Glömde att den nog ville bli ull-tvättad. Fan.

Som ytterligare smädning såg en pappersnäsduk till att komma med in tvättmaskinen så att alla plagg täcktes av vitt ludd.

Arma kofta.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sara 14 maj, 2018 at 06:39

  Googla ”rädda krympt ylle” och så kan du väl berätta för oss om det verkligen funkar? Jag har nog aldrig gjort det men min man vägrar jag numera köpa ylle till.

  • Reply Linda K 14 maj, 2018 at 07:57

   Tack för tips! ska prova! och återkommer!

 • Reply Pablo 25 september, 2021 at 12:19

  Den krymte

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.