Helt apropå

Glass schlass

27 april, 2018

Jaha nu ska alla bloggare och influensers göra reklam för Magnum-glass. Så genuint och äkta, tycker ni inte? Precis som när alla gjorde reklam för Lindex och förkunnade sin kärlek. Känns inte alls betalt…

Serious pleasure comes along with ice cream, right? Magnum har alltid, och då menar jag alltid, varit den enda glassen jag har tyckt om sedan jag lärde mig gå. Varken glass eller choklad klingar hemma hos mig, men just när det kommer till Magnum och Magnum Classic är det något som händer. Så nu när Magnum ville att jag skulle tolka deras nyhet Magnum Mint, kunde jag ju inte tacka nej. Jag är ett stort fan av mint, så detta kunde ju inte bli något annat än succé?!

Gäsp.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Tina 28 april, 2018 at 09:04

  Eller som när alla samtidigt gjorde reklam för den där tveksamma preventivappen. Eller som när en influencer på sin tidigare blogg bara skrev om sina inköp av dyra märkesvaror och resor till lyxresorter, men som i sin nya roll gör hejdlöst med reklam för Ellos. Eller som när någon givit sin reklamtext till valfri influencer och det blir helt uppenbart, utifrån textens avvikande stil, att det inte alls är influencerns eget tyckande som kommer fram.
  Suck. Och kanske en gäsp.

  • Reply Linda K 28 april, 2018 at 09:34

   eller hur. det funkar säkert, folk blir köpsugna och allt. men det känns inte särskilt äkta.

 • Reply Anki 28 april, 2018 at 21:27

  Listan för sponsorarbetet hos bloggare kan göras milslång!
  Finns det över huvudtaget kvar några äkta och genuina bloggar idag?
  Det hela är bara tröttsamt och absurpt.
  Avskyr all ytlighet som finns bland bloggare idag.

  Tänk vad många bloggare skulle kunna nå ut och försöka påverka en bredare publik i viktiga frågor,
  istället för bröstinplantant, lösnaglar, löshår och all annan skit de förmedlar till unga idag.
  De stjälper istället för att hjälpa. Dessutom tycker dom att de inte har något ansvar.
  Alla har ett ansvar för vad vi förmedlar till andra människor.

  • Reply Linda K 28 april, 2018 at 22:17

   håller med, så mycket som känns fejk och enbart tjäna pengar. märkligt att så många går på det.

 • Reply Strasspetra 30 april, 2018 at 10:49

  Mmmm vad gott med polarbröd plötsligt, eller någon käck bakbox – känns så ”billigt” plötsligt med De jag tyckt varit seriösa och kloka, nu köpta och intvingade till reklam. Men, alla kan ju välja…..inte sant?

 • Reply Minna 1 maj, 2018 at 18:34

  Och idag är de på Kolmården.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.