Foto

Never stop

18 april, 2018

Jag har fått postdepression efter min fotokurs som nu är slut och alltså inte kommer att äga rum på fredag. Deppigt. Samtidigt känner jag att jag har lärt mig massor som jag nu måste förvalta och lära mig mer och bättre.

Som den fylla-i-boks-person jag är köpte jag mig just en sådan förra fredagen på Fotografiska. En bok med fotoutmaningar. Ta en sån bild och sätt in här. Tänk så här när du tar den här bilden och sätt in här. Älskar sånt. Och får tillfälle att öva på det jag lärt mig.

Eftersom jag inte orkar släpa med mig boken överallt och eftersom det finns jättemånga utmaningar skrev jag helt sonika ner dom på en lista som är mer lättfraktad.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.