Helt apropå

Skodag

17 mars, 2018

I förmiddags tog jag med mig barnen till Fooways outlet i Akalla för att kolla läget på vår-sneakers-fronten. Stor lokal, mycket skor varav en del helt vansinniga. Det fanns många sneakers, men så klart inte rätt storlek. För sonens 46:or fanns det i princip inget att välja på.

Fina men trånga i tårna.

Det kändes menlöst att ge upp där och då, så vi körde vidare till Barkarby outlet. Större lycka på Nike. Jag vet att Nikes storlekar är små, men vi kom därifrån med ett par Nike Max Air till sonen i storlek *viskar* 47,5.

Dottern ville ha höga vita Converse. Vi provade loss på Stadium. Satt som en smäck. Ekonomiska mamman googlade och fann att man kunde spara minst en hundring på att beställa på nätet istället. Den hundringen och mer därtill firade vi sen bort på Max.

Fnissigt med löpband och tv-kamera.

Testing testing.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.