Helt apropå

Och helgen var bra?

11 mars, 2018

När man grejar så mycket en helg att man inte hinner blogga alls (nästan) – då har man väl haft en riktigt ”grejig” helg? Låt mig rada upp smakfullt utvalda delar:

 • städat hus
 • varit på Ikea
 • skruvat ihop möbler
 • kollat mello
 • promenerat
 • fotat
 • friskisat
 • valt ut och framkallat bilder

Allt detta med familjemedlemmar, vänner och diverse motionärer. Jo tack, det var bra.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sandra 14 mars, 2018 at 17:08

  Apropå framkalla, hur gör du? Årsvis? Speciella händelser för sig? Beställer du fotoböcker eller klistrar du in bilder i egna album? Hur många bilder på ett år? Var framkallar du? Känner att jag behöver lite inspiration och du verkar ha koll 🙂 Har några års digitala bilder att ta hand om..

  • Reply Linda K 14 mars, 2018 at 17:16

   jag är ju lite av en sån pysselnerd och älskar att både fota och ”ta hand om” bilderna efteråt. jag beställer bilder från fuji.se (funkar säkert lika bra på andra ställen) och sätter in i album. tidigare har jag klistrat in med klisterlappar, nu har jag blivit lite lat och sätter in dom i såna där album med färdiga fickor. SÅ kul att ta fram och titta på! Jag försöker beställa några gånger om året så att det inte ska bli så många att ta hand om åt gången, men åtminstone en gång på vintern och efter sommarsemestern. Oj hur många? Flera hundra befarar jag. Finns ju så många fina, och ändå försöker jag gallra. Tänk inte att du ska ta hand om flera års bilder på en gång! Börja med senaste året/halvåret och jobba dig bakåt, eller tvärtom. Så känns det inte så oöverkomligt. Klart värt det! 🙂

 • Reply Sandra 22 mars, 2018 at 09:49

  Tack för pepp och svar! Är föräldraledig med bäbis nu, det är väl då man har tid med sånt eller? hrm, host…
  Bra tips att ta lite i taget, känns lätt lite övermäktigt annars. Bra ställen att köpa album?
  Gör du några egna album till barnen också? 🙂

  • Reply Linda K 22 mars, 2018 at 11:25

   ja det funkar ju att dutta med lite då och då. jag brukar leta album där det kan tänkas vara billigt. åhlens brukar ha med tomma sidor som man får klistra in själv i. Lagerhaus har jag hittat på också. Annars bokhandlar. Clas Olsson har, inte jättesnygga men billiga.

   Barnen har ett varsitt babyalbum, från när dom var pytte. Men annars kör jag bara gemensamma. Skulle aaaldrig hinna eller orka att förse dom med album nu 😀

 • Reply Sandra 22 mars, 2018 at 11:43

  Tack för att du tar dig tid att svara 😊 Bara att sätta igång då!

  • Reply Linda K 22 mars, 2018 at 11:44

   You go! 💪🏻👍🏻

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.