Style by LindaK

Jag är en Vagabond

22 november, 2017

När jag kollar dagens outfit slår det mig att det skomärke jag använder allra mest just nu är Vagabond. Och inte bara just nu, jag är en ständig användare av Vagabondskor och -stövlar. Jag tycker att de är prisvärda, av bra kvalitet, snygga (inte alla, men de jag väljer ha ha) och passar mina fötter väldigt bra. Sköna helt enkelt.

Tre favoriter just nu är:

Svarta kilklacksstövlar i mocka. Snyggt till kjol och klänning, även med tighta jeans under. Mocka är ju alltid rätt på nåt sätt. Jag har dom mest inomhus.

Svarta kängor. Snygga, bekväma, funkar till allt. Gillar flärpen i bak, brallorna får gärna fastna i den. Andra vintern nu, hoppas på ett par till.

Svarta ”strump”stövletter med spetsig tå. Ja den är ju i princip som en strumpa man drar på sig. Inte att rekommendera för utomhusbruk i snö och slask, snarare en cool inomhusdoja den här årstiden. Gillar dom skarpt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mis(s)match 23 november, 2017 at 09:42

  Varit en riktig vagabondfan tidigare och trillar dit ibland nu med, men inte så ofta längre pga tygfodret i bomull (en fråga om skattillägg ifall skorna är producerade utanför EU och är gjorde i 100%skinn) . Ge mig skinnfodret tillbaka!

  • Reply Linda K 23 november, 2017 at 12:58

   jag har skinnfoder i ett par av mina. även när så inte är fallet tycker jag att dom funkar och håller bra.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.