Inredning

Ett obarnsligt rum

11 november, 2017

Den 13-åriga sonen förkunnade att han inte vill ha ett så barnsligt rum längre. Så jättebarnsligt tycker jag kanske inte att det var, men vi påbörjade den stora rensningen. Ut med gulliga foton på honom som liten (sorg i mammahjärtat, men hans rum = han bestämmer). Bort med en drös gosedjur (ett par favoriter fick stanna). Iväg med böcker som han läste för länge sedan (och som kunde flytta direkt in till dottern, smart). Undan med en massa småsaker som han uppenbarligen inte bryr sig om längre (sånt gillar jag!). Och ut med alla legofordon utom en enorm racerbil (vad sjutton ska man göra med dom? Sälja? Spara?).

Kunde som sagt låta dottern överta en del saker. Slängde ganska mycket. Ska skänka en del till Röda Korset (böcker och spel kan man ju inte kasta). Nåt enstaka åker upp på vinden. Rensade bland och hängde om tavlor. Ordnade in saker i en garderob istället för att ha det liggande framme.

Hepp, ett obarnsligt rum ser dagens ljus. Jag får icke fota det för 13-åringen. Men jag garanterar, det är ”ballt”.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.