Helt apropå

Detta händer: 

26 augusti, 2017

Jag tar fram min plånbok för att visa leg på Apoteket när jag ska hämta ut ett recept. När jag öppnar plånboken kryper en… TVESTJÄRT fram ur den! I panik viftar jag ner den på golvet och trampar på den. Apotekspersonen bakom disken försvinner iväg och kommer tillbaka med papper och sprit, torkar frenetiskt på golvet där jag mosat insekt, försvinner sen igen och kommer tillbaka, uppenbart med spritade händer. Så berättar hon för mig att hon sett ett program om tvestjärtar, att dom lägger ägg på obegripliga ställen (även om dom är döda? vågar jag inte fråga) och att det är bäst att vara försiktig. När hon nämner något om att fästingar ibland kryper in i folks öron ber jag henne sluta. Nog om detta! enas vi om. Känner mig ändå skyldig när jag går därifrån. Det var jag som tog in ohyran till Apoteket.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna L 26 augusti, 2017 at 16:37

    Ha ha ha du gjorde min dag . Herregud.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.