Helt apropå

En dum-hustru-kamera

22 juni, 2017

Min kamera är tyvärr inte vad den varit. Den behöver skickas in för rengöring och/eller reparation och det skulle troligtvis kosta så mycket att det är bättre att köpa en ny kamera.

Så jakten på en bra, mittemellan lätt- och svåranvänd, mittemellan billig och dyr, sådan har påbörjats. Min man tipsade i morse om en kamera som är prisnedsatt just nu. Jag gick in på siten och läste recensionerna:

Köpte kameran till frun, som inte är den mest tekniska, och den fungerar väldigt bra, bra bilder och ganska enkel att ställa in, bra köp, måste dock köpa till en kameraväska.

Köpte den till frugan i julklapp o jädrans vilka fina bilder det blir. Liten och smidig så man kan ha mes sig den överallt.

Köpte denna här till min fru. Hon tycker den är enkel och lett (observerar att mannen inte kan stava) att använda. Hon är nybörjare!

En kamera för mindre intelligenta fruar, alltså? Nej tack, jag letar vidare.

Den ser ju normal ut. Men nej.

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Maria B 22 juni, 2017 at 18:49

  Sony A6000 och uppåt verkar vara bra kameror. Tyvärr ingen egen erfarenhet men läst mycket om dem.

  • Reply Linda K 22 juni, 2017 at 21:31

   tack för tips, jag får göra en grundlig undersökning i kameraträsket!

 • Reply Hallin 22 juni, 2017 at 21:45

  Jag hade en sådan ”mellankamera” från Canon innan men när det var dags att köpa ny så rekommenderade alla jag prata med Sony som den bästa för kompaktkameror. Nu har jag inte kameran här och vet vilken modell det är men typ en system-kompaktkamera. Och jag måste säga att den är super!! Tar enormt bra bilder och är smidig att ta med sig.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.