Dagens

Torsdag

6 april, 2017

Ljusblå skjorta med vit krage och manchetter Tailor Store, jeans Toteme, svarta klackar COS

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sara 6 april, 2017 at 14:19

  Snyggt som vanligt!

  Sedan har jag en fråga till dig som du antagligen inte heller kan svara på. Dessa modebloggare som har barn, eget klädesmärke, renoverar hus och alltid ser piffiga ut, hur i hela friden hinner de springa på en massa pressluncher och frukostar och kvällsevent massvis med gånger i veckan? Har de hemmaman? Delegerar allt företagsjobb till någon annan? Är de supereffektiva? Och hur lite äter de eftersom på alla event eftersom de håller sig så smala?

  • Reply Linda K 6 april, 2017 at 14:24

   tack!

   jag fascineras och förundras också! jag gissar att det finns någon slags barnflicka eller väldigt tjänstvilliga mor-/farföräldrar med i bilden som tar barnen. städhjälp. säkert nån assistent på jobbet. överhuvudtaget en massa hjälp. äter antagligen ingenting utan fotar bara allt gott. om inte, HUR får dom till det???

 • Reply Sandra (vill cykla men lyckas inte med packningen....) 6 april, 2017 at 22:03

  Jag undrar hur du får med en så välstruken skjorta när du cyklar till jobbet? Hur får du den att inte bli en skrynklig hög av tyg!?

  • Reply Linda K 7 april, 2017 at 07:35

   jag cyklar inte i skjortan! eller menar du hur jag transporterar den? i ryggsäck, väl paketerad med övriga plagg i plastpåse. funkar helt ok 😀

 • Reply Sandra 8 april, 2017 at 18:41

  Nej, haha, hur du undviker att den blir skrynklig i packningen 😊 Men då får jag nog göra några nya försök!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.