Dagens

Tisdag

15 november, 2016

Igår kväll låg jag inbäddad i täcke och blev masserad och ansiktsbehandlad i 75 minuter. Ville aldrig gå där ifrån. Bland annat ultraljudades jag i ansiktet. Oklart vad exakt som skedde men tydligen ska det vara väldigt bra och ”gå på djupet”. Känner mig lite rödflammig så här efteråt men oh la la så fräsch.20161115

Marinblå tröja med volangärmar H&M, svarta byxor Filippa K, svarta kängor Vagabond, sidenscarf Toteme

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Åsa 16 november, 2016 at 18:50

  Mycket snyggt! Låter fantastiskt med en sådan behandling, borde unna mig sånt oftare. Hoppas ni kryar på er utan alltför jobbig sjukdom!

  • Reply Linda K 16 november, 2016 at 19:09

   tack! det är underbart, riktig vardagslyx. jag tänker alltid att nu ska jag gå oftare, och sen blir det sällan så…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.