Helt apropå

Dagens goda skratt

30 september, 2016

Ibland blir folk lite too much i sina känslor och bilder på Instagram. En del flippar någon gång då och då, en del ofta. Jag är säkert skyldig till svallande känslor själv då och då.

Det här fick mig att skratta på mig. En nära och kär vän skickade mig först en bild från en känd persons lyxiga frukost, utlagd på Instagram. ”En mysig frukoststund”. Med hjärtformade jordgubbar och flingor i hjärtformation. Sen skickade hen sin respons på lek med flingor. HA HA HA säger jag!

frulle

 

 

 

frulle2

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jenny 30 september, 2016 at 22:00

  Hahahaha!!

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 30 september, 2016 at 22:15

  HAHA! Underbart ju!

 • Reply bettan 1 oktober, 2016 at 11:25

  HAHAHA!! Roligast på länge! 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.