Helt apropå

Semestrar på

31 juli, 2016

Förutom bristen på mockakjolar (vet inte varför jag blivit så besatt. Såg en bild någonstans och tänkte att mocka ska det va. Ska det det?) har jag och familjen fullkomlig semester. Badar, slappar, bråkar, plockar bär, gör utflykter, tittar på Forrest Gump, sover länge på mornarna, läser, och dylikt lämpligt. Motionerar till och med lite ibland.

Ikväll middag med kompisar. Visst låter det vidrigt? Lite som att det här plagget ska jag bo i hela sommaren och resten av mitt liv. Som att hänga tillsammans med alla man älskar i timmar och bara skratta, njuta och leva life. Som att carpe diem och vara amazing!!! Just så ska det bli i afton! 😛

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Åsa 1 augusti, 2016 at 10:13

  Nja, mocka känns (precis som axelpuffar) lite för mycket ”been there, done that”. Men man ska aldrig säga aldrig? Undrar om jag inte såg plagg av mocka på wakkaku.com nu på rea? Värt att kolla kanske för nu är det 70% på en hel del grejer.

  • Reply Linda K 1 augusti, 2016 at 17:47

   mmm, den måste vara precis rätt i modell och färg. min jakt går vidare… 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.