Djupa tankar

Fråga kolon

9 juni, 2016

Angående smörgåstårta: skulle ni göra själva tårtan kvällen innan och pynta på morgonen, eller gå upp i ottan och göra allt samma dag? Är rädd att det geggar till sig lite väl mycket om det får stå över natt?

 

Du kanske också gillar...

4 kommentarer

  • Svara Maria G 9 juni, 2016 at 11:58

    Nu är det mycket länge sedan jag gjorde smörgåstårta men skulle absolut satsa på dagen innan. Det är ju lite grejen att de behöver gotta ihop sig för att bli riktigt bra! Ambitiöst projekt hur som helst 🙂

    • Svara Linda K 9 juni, 2016 at 20:56

      hm, tänker att den nästan får gotta sig lite väl länge? jag lutar ändå att gå upp arla… 🙂

  • Svara Pudding 9 juni, 2016 at 22:05

    Smörgåstårta SKA göras dagen INNAN, och garneras dagen EFTER. Punkt.
    Så gör både proffsen och amatörerna, som jag känner till…
    Eller så gör man som man vill…

    • Svara Linda K 10 juni, 2016 at 14:18

      men gissa, nu klev jag upp vid 6 och slängde ihop den, och den blev kalasgod! 😀

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.