Djupa tankar

Mellanstation

23 april, 2016

När jag kom hem från körsbärsblom och butiksspring hade maken städat alla toaletterna. Hurra vad bra!

… men. En fråga och ett stör-jag-mig-på-moment dröjer kvar. Städgrejerna som han använde när han städade. Dom står kvar i hallen. Varför? Varför är dom inte nedflyttade till källaren där de ska stå?

Jag har redan svaret. Eller en del av det. Den del jag kan är att det är närmast omöjligt för min man att fullfölja. Det ska alltid till ”mellanstationer”. Ställa disk på diskbänken ett tag (ett par timmar, en dag eller två, ingen vet i förväg vad det ska bli), slänga kläder på golvet innan de når tvättunnan, ja sånt.

Den andra delen, alltså varför det är så. Det har jag ingen sabla aning om. Nu har jag städat resterande delar av huset, plockat undan och gjort fint. Men städgrejerna står där de står. Vem vet hur länge?

städ

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Nettan 23 april, 2016 at 20:55

  Genetisk? Samma hos oss, tekoppen ställs varenda morgon på diskbänken, men inte i diskmaskinen… 5 cm under. Det märkliga att mina båda pojkar fixar det men inte deras far? då är det ju ålder…. Intressant.

  • Reply Linda K 23 april, 2016 at 22:29

   sannerligen intressant! 😀

 • Reply Bina 25 april, 2016 at 10:44

  Men det är ju för att ingen ska missa att han städat! Han försöker åskåliggöra samtliga moment…

  • Reply Linda K 25 april, 2016 at 11:31

   hm, jag köper inte riktigt det. jag tror det är en manlig missbildad gen som gör´t?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.