Helt apropå

Oh happy day

22 april, 2016

Ja fifasen vad skönt det blir med helg nu igen. Vet ni vad jag ser mest fram emot när jag tänker helg? Jo, frukosten! Jag är sällan någon megalångsovare utan masar mig vanligtvis upp runt halvnio. Och sen dukas det fram frukost i säker nästan en halvtimme. Kaffe med varm mjölk, gomacka, juice, ingefärsshot, smoothie på hallon och banan, någon gofrukt som ananas eller melon. Ägg i varierande form om jag får feeling (kämpar med att få till det perfekta pocherade, med blandat resultat).

Och så ska ju resten av familjen ha frukost utifrån sina önskemål. Skickar ut något barn för att hämta tidningen medans jag snor ihop det sista (herregud jag börjar låta som en kändis som beskriver sin helg i SvD The Perfect Guide…). Och sen sitter vi äntligen där. Äter, pratar och läser.

Pörfect.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Johanna Evelina 22 april, 2016 at 19:33

  Oh yes, samma här. DN, surdegsbröd med avokado, tomat och chiliflakes (hej trendslav, men hallå det är ju supergott), färskpressad juice, turkisk yoghurt med hallon, blåbär och solrosfrön, och förstås mycket kaffe. Har längtat hela veckan!
  Har två grejer jag undrar förresten: 1. menar du att det inte blir några metallicsneakers :O 2. Kan man få be om en väskpresentation? Vilka har du, vilka är bäst, vilka används oftast etc? Top 10 kanske? Så kanske jag får hjälp att komma fram till vilken väska jag själv ska köpa härnäst. Jag fastnar ju ofta för det senaste, därmed just nu LV Twist Bag, men jag kanske bör tänka mer långsiktigt, och det är ju du bra på!

  • Reply Linda K 22 april, 2016 at 20:35

   ljuva frukostar!

   jag har inte släppt tanken, men har lite köpstopp för tillfället. Lite mer inne på silver nu?

   Jaa vad kul, väskpresentation ordnar jag gärna. vad kul med såna förfrågningar! inom kort 🙂

 • Reply b-m 22 april, 2016 at 20:25

  Ååhh, vad mys!! Kör samma, med den lätt udda ingrediensen guacamole som enlördagsfrukostfavorit ?

  • Reply Linda K 22 april, 2016 at 20:35

   allt som är gott funkar! enjoy 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.