Helt apropå

Let the Four Fit Challenge begin

21 april, 2016

fourfit

Kolla vad safe jag kör. Svart, mörkblått och jeans. Tråkigt tycker några. Jag funderade på att lägga till något lite ”galet” plagg (och med galet menar jag mönstrat eller randigt) men kom fram till att enfärgat äger. Ska jag använda så pass begränsat med plagg en vecka tror jag att jag toktröttnar på mönster var och varann dag. Jag är mer enfärgad av mig. Och jag Ä.L.S.K.A.R. mörkblått. Så.

Sen upptäckte jag att jag tydligen valt samma svarta byxor som vid min första Four Fit Challenge. Tolkar det som ett säkert kort.

Information för nerdar: jag har valt tre plagg från COS. Bra märke!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.