Tips

Mascara für alle

16 januari, 2016

Jag har fått så många bra tips på mascaror att jag vill dela med mig. Det kan ju finnas fler sökare än jag! Tänker själv prova Une först, men det är ju alltid bra med alternativ. Så varsågod, läsares finfina tips!

UNE-Mascara-Volume-Liner001Une är helt klart bäst! Man får långa, snygga och naturligt separerade fransar. Den klibbar och klumpar sig inte och framförallt så sitter den kvar! Sotar inte under ögonen. Fin ljusbrun nyans om man är blond och inte bara vill ha svarta fransar. Dessutom lätt att få bort, även med kallt vatten.

isabella

Isabella Löwengrips 18 hour mascara är verkligen toppen. Bra pigment, sitter som berget men är lätt att ta bort. Tidigare har jag pendlat mellan vattenfasta modeller som är svåra att tvätta av eller vanliga mascaror som sitter under ögat runt lunch, både billigare varianter och fin-mascaror. Jag är förvånad över hur bra den är.

loreal

Loreal´s Lash Architect, tycker det blir bra resultat, och lätt att tvätta bort, funkar med bara ansiktsgel, behöver ingen speciell remover.

Best-Maybelline-Mascara-for-Length-Volume (1)

Maybellines, billiga och bra tycker jag. Finns ju olika beroende på vilken look man vill ha.

Lash Queen Sexy Blacks 006Helena Rubinstein sexy blacks, helt klart världsbäst!

dermosilDermosil, toppen bra! Billig och ger ett naturligt resultat.  Och går att tvätta bort med vatten, det gillar jag.

acoACO:s volume mascara for extra sensitive eyes, som jag använt i snart 8-10 år eller så. Lätt att applicera, lätt att ta bort och kostar runt 100:-. Kanonbra. Ger inga festfransar utan snygga vardagsfransar.

dior_mascara_diorshow_overcurl_iconic_black_billigparfume__85302Christian Dior iconic overcurl. Inte sådär enorm borste som Diorshow. Lätt att tvätta bort med vanlig ansiktstvätt, man behöver inte speciellt borttagning för ögonen.

lancomeLancoms senaste: Lancome hypnos volym a porter . Känns lätt på , tvättas av med vatten och bra konsistens .

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 17 januari, 2016 at 09:53

  Tackar, tackar. Jag är inte helt nöjd med den jag använder, Clinique tror jag det är. Ska kanske testa någon av dessa istället.

 • Reply Pudding 18 januari, 2016 at 18:24

  Oj vad många olika du har testat….jag är en sån som bara kör med samma eller med andra ord är rätt så trogen 😉 …Körde med en av Loreal´s i flera år, men har nu haft Max Factors Masterpiece Max i många år….

  • Reply Linda K 18 januari, 2016 at 20:10

   det är inte JAG som testat alla, har fått tips från läsare 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.