Helt apropå

Och sen kommer januari

30 december, 2015

Julledighet är härligt. I härligheten ingår sovmorgon, läsning, tv-serier, häng med familjen, sena kvällar. Och ätbart. Sannerligen säger jag er igen: ätbart. Ni kanske är duktiga och propra under lediga dagar. Inte jag. Inte särskilt duktig alls. En gotte här, en gotte där. Gärna ett glas vin eller två till middagen. Jag unnar mig. Tränar också för att känna att jag inte totalt förfaller, men mycket gotte blir det.

Jag tror faktiskt att jag äckelnjuter lite av detta ätande. Moffa moffa nu, och sen i januari kommer jag att bli sundheten själv igen och börja kampen mot lite väl fluffiga höfter och mage.

Bring it on! Jag tar en chokladbit till så länge.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.