Helt apropå

When it´s finally Friday

4 december, 2015

tumblr_inline_nj8hvlk9ML1r79k32Fast jag skakar bara rumpan lite lätt, är egentligen för trött. I säng vid 12-bläcket, en vardagkväll! Jobbigt för min ålder förstår ni.

Hade hur som helst en mycket trivsam kväll igår på Dramaten. Fanny och Alexander var utsökt. Obehaglig, lite obscen, rolig mitt i allt det hemska och tragiska, och väldigt snygg (helgrå ljusgrå outfit äger).

Min frisör reagerade stark när jag berättade om vad jag skulle se efter besöket hos henne med att skrika neeeej! huuuaaaa! uuuääääoo! (och sen bröt vi båda ihop av skratt över den spontana reaktionen) Hon hade mest bara skräckminnen från filmen. Och jag håller med, den är läskig. Läskig och bra. Läskigt är bra!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply B-M 4 december, 2015 at 14:17

  Alltså jag sager bara Jan Malmsjö, som biskopen. Huuu!!

  • Reply Linda K 4 december, 2015 at 14:49

   i filmen ja, huuu!

   på Dramaten var det Stefan Larsson. Inte dum han heller.

 • Reply Jessica E 7 december, 2015 at 21:36

  Läskig men underbar och ett riktigt lyckligt slut! Älskar slutet med alla vita kläder och rosor!!
  Minns att Ewa Fröling har en underbart snygg grå outfit i filmen!!

  • Reply Linda K 8 december, 2015 at 10:49

   Jag är sugen på att se filmen igen!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.